TRABAJO EN EQUIPO

Una de les activitats per desembolicar per avaluació és la creació d'una entitat (associació; fundació; …) d'una problemàtica que més ens agradés. En les dues primeres classes, el nostre grup estava una mica en desacord sobre la temàtica que havíem de treballar. En la taula hem posat problemàtiques com: solitud dels nens abandonats; la solitud de la tercera edat; drogodependències; sense llar. Fins que a la segona classe hem decidit tractar la problemàtica de la violència de genero envers les dones, una vegada que és una temàtica d'avui dia.
A 25 d'abril, hem decideixo la missió i la visió de la nostra entitat:
MISSIÓN: La nostra missió és combatre la vulnerabilitat de la dona maltractada.
VISIÓ: Vivim en una societat patriarcal i masclista, on existeix desigualtat de gènere, conseqüentment per aquest motiu creiem que la dona parteix d'un entorn social amb més dificultats. És un problema social que s'ha de combatre.
A 02 de maig, hem vist que quan parlem de violència de gènere, és una problemàtica extensa, molt àmplia i molt complexa. Llavors hem decideixo en grup decidir especificar la violència de gènere en la parella. En aquest dia també ens hem dividit i uns han fet la descripció i justificació de la temàtica; uns altres el marc legal i un altre l'àmbit geogràfic. Així, fins ara solament aquest dia hem fet treball de grup, una vegada que, depenent, do que tenim en el cronograma que es pugui fer en grup o equip.
A la propera classe, com anem a definir principis i objectius de la nostra entitat, anem a fer treball en equip, doncs és més compensador per tots i essencial per al nostre futur treball.

A 07 de maig hem definit els objectius generals i específics de la nostra entitat i els principis/valoris pels quals ens anem a guiar.
En el dia 09 de maig, en el nostre cronograma hauríem de fer el marc metodològic i el pressupost. No hem aconseguit acabar, la qual cosa ens teníem proposat fer, una vegada optem per escollir el nom de l'associació, cosa que ni tots estaven d'acord, i va ser una tasca una mica complicat. Crec que hauríem de tenir fet les coses de forma diferent, una vegada que podríem ter escollit el nom de la institució pel grup de WhatsApp que hem creat.

La nostra entitat de flama, Rosteixes (Ales) de Ponent, una vegada que és una mixtura entre Portuguès i Català.

En aquest dia també hem fet el logo de la nostra entitat.
 Asas de ponent
En el dia 14 de maig, uns han continuat a fer la metodologia i els pressupostos, mentre els altres estaven fent el pla de treball que va ser el que estava determinat fer en aquest dia en el cronograma. També hem creat el nostre blog de l'associació, que poso junt el enllaç https://asasdeponent.wordpress.com/
En el dia 16 de maig, hem vist que ens faltava més algunes coses que no esperàvem haver de fer, llavors vam haver de ens dividir una altra vegada i intentar redistribuir les tasques per cadascun. Aquest mateix dia hem fet el cartell de divulgació de la nostra entitat, per poder donar visibilitat a la societat, sobretot a les entitats amb qui volem col·laborar; i també les targetes de visita perquè puguin tenir el nostre contacte.
No deixes deCartel de divulgación
12
Targeta de visita

Després fora de classe, hem creat la nostra pàgina de Facebook, Instagram i Twitter; més relacionats a la sensibilització i a donatius que vulguin fer (això sobretot en Facebook).

Poso els enllaços:

Facebook: https://www.facebook.com/asas.ponent.5
Instagram: https://www.instagram.com/asasdeponent/
Twitter: https://twitter.com/PonentDe
En els següents dies només ens quedava preparar el pressupost que me n'he encarregat jo personalment i ha estat molt difícil. També ens feia falta acabar de perfilar alguns detalls en els quals no ens posàvem d'acord i faltava preparar la presentació.

Per fer-la prepararé un Power Point explicant la campanya comunicativa, els pressupostos i l'altra informació la donarem a conèixer mitjançant el mateix blog de l'Associació.

El dia de l'exposició estàvem totes molt nervioses, si jo la Marta, també estava nerviosa, però ens va sortir prou bé!, els companys i la Carolina ens van donar la seva opinió i ens va anar molt bé per acabar d'arreglar alguns punts de la nostra tasca que no quedaven prou detallats.

Comentarios

Entradas populares de este blog

“INTERCULTURALITAT I FOMENT DE VALORS: TREBALL DE TOTS”

ENERGIA EN LES RESTES DE CAFÈ

LA FAGEDA, MÉS DE 25 ANYS DE COOPERATIVA PER LA CAPACITAT